System KAN-therm Tacker

SYSTEM KAN-therm

Tacker

Konstrukcija
Primena

Strukturu podnog grejanja kod KAN-therm Tacker sistema čini nekoliko osnovnih elemenata:

  • Toplotna izolacija
  • Klipse za postavljanje cevi
  • Mehanički alat za ubadanje klipsi – Tacker

KAN-therm Tacker toplotna izolacija

U ponudi je nekoliko tipova toplotne izolacije, u zavisnosti od investicionih zahteva i želja kupaca.

U zavisnosti od namene prostorije (opterećenja poda), mogu se koristiti table stiropora:

  • EPS 100 za standardne podove koji se postavljaju u stambenim objektima i kancelarijama
  • EPS 200 za podove sa povećanim opterećenjem poput konferencijske sale i učionice
  • EPS T-30 dB za podove sa strogim zahtevima po pitanju zvučne izolacije, npt. TV i tonski studio

Gore navedeno podrazumeva table stiropora različitih debljina i sa raznim folijama (metalizirane i laminirane). Svaka tabla ima unapred postavljenu, trajno zalepljenu foliju, sa naštampanom mrežom kvadrata dimenzija 5 cm – instalacija grejnih krugova je tako moguća po tačno određenom razmaku i projektovanom obliku.

Polistirenske ploče se isporučuju u listovima od 1x10 m, upakovane u "kocke".

Izbor toplotne izolacije vrši se u fazi projektovanja sistema podnog grejanja i hlađenja.

Klipse za montažu cevi

Za efikasno pričvršćivanje grejnih cevi za izolaciju koriste se posebne plastične klipse.

Širok asortiman ovih elemenata jeste faktor odluke za izvođače radova na ugradnji podnih instalacija.

Klipse raspoložive u pakovanjima preporučuju se za ručnu montažu cevi za izolaciju.

Uzimajući u obzir njihovo rasuto stanje i dugotrajnost ovog procesa, klipse u takozvanim blokovima, dizajnirane za ugradnju pomoću heftalice, mnogo su popularnije.

U zavisnosti od debljine toplotne izolacije, asortiman obuhvata kratke, standardne i dugačke klipse. Pomoću njih, cevi su bezbedno pričvršćene za tablu stiropora.

Heftalica za ubadanje klipsi

Radi se o mehaničkom uređaju za pričvršćivanje cevi za toplotnu izolaciju pomoću plastičnih klipsi.

Korišćenjem klipsi u blokovima, rad heftalicom postaje mnogo udobniji i brži. Heftalicom se pričvršćivanje grejnih krugova može obavljati čak i samostalno.

Različite konstrukcije heftalice (plastična ili metalna) omogućava njeno prilagođavanje korišćenim klipsama.

Dopunski elementi

Kako bi instalacija podnog grejanja bila kompletna, neophodno je koristiti i dodatne materijale kako bi se obezbedio njen stabilan rad:

  • Ivična traka koja razdvaja grejni panel od konstruktivnog elementa zgrade.
  • Dilataciona traka za podelu velikih površina na manje.
  • BETOKAN i BETOKAN Plus plastifikatori za povećanje otpornosti grejnih panela od neželjenog pucanja tokom termičkog rada.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.