System KAN-therm Press

SYSTEM KAN-therm

ultraPRESS

Sklop
Opseg prečnika 16-63 mm
Primena

Montaža ultraPRESS

Nepropusne i sigurnee veze u sistemu KAN‑therm ultraPRESS postižu se stezanjema  čelične čaure na cev i fiting. Spojevi se prave pomoću alata koji su jednostavni za upotrebu i raznovrsni. Priključci ne zahtevaju nikakvo dodatno zaptivanje, kao što je traka ili vuča. System KAN‑therm ultraPRESS je projektovan po pravilu „brza montaža – trajni efekat“ tako da se ulaganje i završni radovi mogu značajno ubrzati. Zbog jedinstvenog dizajna elemenata, montaže sistema KAN‑therm ultraPRESS je izuzetno jednostavan, brz i iznad svega siguran..

Responsivne tabele - jednostavno pomerite klizač (ili na telefonima i tabletima povucite prstom) kako biste pregledali sadržaj.

Tabela spojnih komponenti KAN-therm ultraPRESS sa prečnicima, profilima stezanja i pripremom cevi.

Konstrukcija spojnice
KAN-therm ultraPRESS

Opseg prečnika

Profil stezanja

Priprema cevi

Kalibracija

Skidanje ivica

16

U ili TH

ne

ne

20

ne

ne

25

Preporučeno

ne

26

C ili TH

Preporučeno

ne

32

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.