Space

Članak

KAN grupa na 54. međunarodnom HVAC&R kongresu i izložbi u Beogradu

KAN grupa na 54. međunarodnom HVAC&R kongresu i izložbi u Beogradu

Beograd je glavni i najveći grad Srbije. 

Jedan je od najvećih gradova jugoistočne Evrope i treći po broju stanovnika grad na obali Dunava. 

U 2014. godini, projekat urbane obnove Belgrade Waterfront pokrenula je Vlada Srbije i njen partner iz Emirata, Eagle Hills Properties. 

Duž Beogradske obale, grad je u fazi brzog razvoja i rekonstrukcije, posebno na području Novog Beograda, gde se (od 2020. godine) grade stambene i poslovne zgrade za podršku rastućem IT sektoru Beograda, koji je sada jedan od najvećih ekonomskih igrača u Srbiji. . U septembru 2020. godine u Beogradu je bilo oko 2.000 aktivnih gradilišta. 

Zbog brzog razvoja regiona i grada, čast nam je da učestvujemo na 5. međunarodnom HVAC&R kongresu i izložbi u Beogradu, Srbija. 

Ove godine smo zajedno sa kolegama iz KAN-them Hungary Kft. učestvovali na 54. izložbi o KGH i pozvali naše najbolje KAN profesionalce iz Bugarske, Albanije, Kosova, Hrvatske i Slovenije. Gde su glavni domaćini bile naše srpske kolege. Bila je to odlična prilika za sve nas da svoje znanje i iskustvo podelimo sa našim partnerima i distributerima i jedni sa drugima. 

Hiljade učesnika u poseti  sajma KGH pokazali su značajno interesovanje za naše sisteme. Najviše su istaknuti naše őroizvode od čelika, sisteme Steel i Inox, kao i sistemi za površinsko grejanje i hlađenje. 

Naš srpski trgovinski predstavnik Luka Vuletić bio je glavni portparol tokom predstavljanja na sajmu. Gde je široj javnosti predstavio našu kompaniju, kao i sve naše sisteme i inovacije, kao što su ultraLINE i ultraPRESS sistemi. Na prezentaciji su učestvovali i naši inženjeri, koji su prisutnima predstavili prednosti našeg KAN set softvera za dizajnere. 

Sve u svemu, tim KAN-therm Hungary povećao je vidljivost i svest o brendu unutar KAN Grupe učešćem na 54. međunarodnom HVAC&R kongresu i izložbi, došli smo do mnogih potencijalnih kupaca, partnera i dobavljača koji su bili zainteresovani za našu ponudu, i na kraju, ali ne i najmanje važno, tokom pauza na našem divnom štandu došlo je do puno izgradnje odnosa.   

Zahvaljujemo se svim našim kolegama koji su učestvovali u ovom projektu, ali još više smo zahvalni na podršci i ljubaznosti naših partnera i kupaca na izložbi KGH 2023.   

Vidimo se sledeće godine! 

Najpopularniji članci na stranici

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.