Space

Članak

KAN-therm ultraLINE sistem, ili savremeno rešenje na tržištu cevovoda

KAN-therm ultraLINE sistem, ili savremeno rešenje na tržištu cevovoda

Sanitarna industrija trenutno nudi veliki izbor instalacionih materijala i alata. Naša ponuda je odgovor ne samo na specifične potrebe korisnika, već i na potrebe profesionalaca koji ugrađuju specifične sisteme, posebno u slučaju izvođenja radova u kod nekomercijalnog dizajna.

Kao proizvođač, KAN već dugi niz godina nudi visokokvalitetna rešenja u oblasti tehnologije grejanja i vodovoda za zgrade. Jedno takvo rešenje je KAN-therm ultraLINE. Sistem se sastoji od tri vrste cevi i okova od PPSU i bakra, proizvoljne konfiguracije koja se završava simetričnim kliznim rukavom.

U praksi, univerzalnost i raznovrsnost sistema je posledica upotrebe različitih tipova cevi, kao što su PERTAL2 sa aluminijumskim slojem, PEXC i PERT2 sa EVOH slojem, kao i okova istog dizajna i kliznog rukava. napravljen od PVDF plastike. Podrazumevano, sistem se može instalirati na temperaturama iznad nula stepeni. Takođe je važno koristiti originalne KAN-therm (ručne ili baterijske) alate za kreiranje veza unutar KAN-therm ultraLINE sistema, koji obezbeđuju jednostavnu, bezbednu ugradnju pojedinačnih elemenata bez grešaka.

Alati koji garantuju sigurnu instalaciju

KAN-therm komplet alata se sastoji od prese na akumulator i ekspandera cevi, kao i izmenljivih glava i viljuški za ceo opseg prečnika sistema. Specijalista za montažu takođe može da izvrši montažu pomoću standardnih električnih mašina za presovanje koje se koriste za radijalno presovanje. U ovom slučaju treba da se koristi specijalni adapter KAN-therm ultraLINE sistema i presa tipa "PRESS".

Proizvoljna konfiguracija sistema

Treba napomenuti mogućnost istovremenog povezivanja pojedinačnih KAN-therm sistema. Predstavili smo praktično rešenje u vidu ultraLINE/PUSH prelaznog priključka, koji obezbeđuje nesmetan prelaz sa jednog sistema na drugi bez upotrebe šrafljenih spojeva. Ovako stvorena veza može da se smatra neodvojivom, odnosno može bezbedno da se sakrije u betonu. Komplet sadrži mesingani priključak koji omogućava spajanje elemenata sistema KAN-therm PUSH i ultraLINE, kao i dve klizne čaure odgovarajućeg prečnika.

KAN-therm sistemi imaju vek trajanja od preko 50 godina, sertifikovani su od strane laboratorije. Ispravna instalacija i rad su osnova za dugotrajan rad KAN-therm sistema.

Najpopularniji članci na stranici

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.