Space

Članak

KAN-therm ultraPRESS sistem – reference

KAN-therm ultraPRESS sistem – reference

Sistem KAN-therm ultraPRESS, poznat po svojoj pouzdanosti i efikasnosti, čini integrisan deo mnogih različitih projekata širom sveta. Zahvaljujući jednostavnoj instalaciji i dugom životnom veku ovaj sistem ispunjava sve tehničke zahteve, počev od jednostavne montaže preko bezbednog i ekonomičnog rada do udobnog korišćenja.

KAN-therm ultraPRESS sistem se izdvaja od ostalih dostupnih sistema na tržištu svojom dokazanom tehnologijom koja je usavršavana tokom mnogo godina, a poseban naglasak se stavlja na jednostavnu montažu i efikasan rad. Zadovoljni korisnici iz različitih sektora građevinske industrije su brzo prepoznali ove pozitivne karakteristike. KAN-therm ultraPRESS sistem zadovoljava potrebe čak i najzahtevnijih sektora građevinske industrije, a s tim dokazuje da je pravi „game changer“ u ovoj oblasti.

KAN-therm se ponosi odličnim portfolijom u okviru čega KAN-therm ultraPRESS sistem predstavlja suštinski element raznih investicija.

Stambena gradnja

Pregled dosadašnjih investicija počinjemo stambenom gradnjom u kojoj oblasti se sve više koristi KAN-therm ultraPRESS sistem. Za izgradnju sistema grejanja i hlađenja modernog stambenog kompleksa u Poznanu takođe su koristili KAN-therm ultraPRESS sistem. Stanari mogu da regulišu temperaturu pojedinačno u svakoj prostoriji, što je rezultiralo ne samo većoj udobnosti, već i ekonomičnom radu.

Komercijalni i industrijski objekti

KAN-therm sistem je takođe izvanredno rešenje ako je u komercijalnom ili industrijskom objektu potrebno ugraditi specijalan, visokokvalitetan sistem. Tehnološka rešenja KAN-therm ultraPRESS sistema su, među ostalima, izabrali sledeći klijenti: Kuća palmi u Zielona Góra, Salon automobila i korisnički centar Mercedes-Benz u Poznanu, Salon keramike Ceramika Paradyż u Tomaszów Mazowiecku ili Sala za koncerte Filharmonia Świętokrzyska u Kielceu.

Javne ustanove

Sektor građevinske industrije koji vrši izgradnju objekata za širu javnost takođe priznaje pozitivne karakteristike KAN-therm ultraPRESS sistema. Železničke stanice, bolnice i škole takođe koriste KAN-therm ultraPRESS sistem.

Sportski objekti

U arenama koje su mesto održavanja raznih sportskih događaja ne sijaju samo pobednici, već i KAN-therm ultraPRESS proizvodi. Efikasno funkcionisanje sistema, ali posebno udobnost zahvaljujući temperaturi, osećaju ne samo sportisti, već i okupljeni navijači i zaposleni u objektu. Stadion u Vroclavu, Gradski stadion u Bialostoku i INEA Stadion u Poznanu takođe koriste KAN-therm ultraPRESS sistem.

KAN-therm ultraPRESS sistem je široko korišćeno fleksibilno, pouzdano i efikasno rešenje u građevinarstvu, od porodičnih kuća preko poslovnih zgrada i škola do sportskih objekata. Ove raznolike primene jasno ukazuju na potencijal koji se krije u sistemu, kao i na to da je sistem univerzalno primenljiv i ispunjava potrebe čak i najzahtevnijih kupaca.

Pogledajte portfolio projekata koji su realizovani primenom KAN-therm ultraPRESS sistema. Nije bitno da li ste investitor, izvođač radova ili korisnik.

Najpopularniji članci na stranici

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.