Space

Članak

Novosti iz KAN-therm kataloga

Novosti iz KAN-therm kataloga

Jesen je pravo vreme da sumiramo ono što smo uradili tokom godine i podelimo naša dostignuća. Dozvolite nam da Vam predstavimo najnovije promene i novosti u KAN-therm katalogu.

Izdanje KAN-therm ultraPRESS sistema postalo je jedan od najistaknutijih događaja u nizu vesti. Sistem je zamenio prethodni KAN-therm Press sistem koji je bio u KAN-therm ponudi dugi niz godina. Novi sistem se ističe sa obojenim PPSU armaturama (16 – 40 mm), proširenim izborom prečnika armature od mesinga i tri kompleta profesionalnih alata sa U i TH čeljustima: KAN-therm AC ECO, KAN-therm AC 3000 i KAN-therm DC 4000. Svi alati su brendirani sa KAN-therm logom.

U isto vreme da bi se olakšao period prenosa za naše kupce, KAN-therm ultraPRESS sistem je potpuno kompatibilan sa već postojećim sistemom KAN-therm Press i u slučaju armatura i cevi. Komponente sistema imaju iste kataloške kodove i cene.

Takođe može da se napomene da je proizvodni proces novog sistema omogućio da smanjimo količinu otpada koji ne može da se recikluje za 50% i da postanemo ekološki prihvatljiviji.

Što se tiče alata, razmišljali smo i o malim instalacijama pa smo u našu ponudu uvrstili KAN-therm Mini Press alate koji su pogodni i upotrebljivi za radove u porodičnim kućama i smeštajima sa ograničenim prostorom za ugrađivanje.

KAN-therm ultraLINE sistem je takođe opremljen sa novim komponentama. Glavni novitet je novi komplet za spajanje, koji se sastoji od mesinganog okova i dve čaure (PVDF -za ultraLINE i mesing za Push) odgovarajućih prečnika. Komplet je postao odgovor na potražnju tržišta i omogućava kombinovanje dva KAN-therm sistema: Push i ultraLINE. Svaka strana armature se montira na odgovarajući alat koji je predstavljen u asortimanu KAN-therm PUSH i KAN-therm ultraLINE sistema. Istovremeno, širok raspon prečnika će definitivno moći da pokrije potrebe tržišta.

Ni KAN-therm ultraLINE sistemski alati nisu ostali bez pažnje. Važan dodatak 2022 je komplet duplih viljuški za KAN-therm Push hidraulički alat, koji omogućava da se alat iz Push sistema konvertuje u UltraLINE sistem u odgovarajućim prečnicima.

U KAN-therm INOX sistem se dodaju novi okovi. Proširen je opseg prečnika i aktuelna ponuda uključuje sledeće: Koleno bradavica 45° Inoks – 139,7, Koleno bradavice 45° Inoks – 168,3, Koleno bradavice 90° Inoks – 139,7, Koleno bradavice 90° Inoks – 168,3, Ženski T razdelnik Inoks – 139,7 Rp3/4 Rp.2p.

Na kraju, ali ne i najmanje važni su alati koji su se ove godine pojavili u KAN-therm ponudi su Ritmo PRISMA JIG i McElroy SPIDERTM 125 koji su namenjeni za spajanje polipropilenskih cevi od KAN-therm PP, KAN-therm PP Stabi Glass, KAN-therm PP Stabi AL i sve tipove KAN-therm PP Green sistema. Raspon prečnika za zavarivanje je od 63-125 mm.

Prednosti ovih alata su povećana brzina montaže, širok raspon prečnika, mogućnost montaže na teško dostupnim mestima i pod različitim uglovima, brza montaža na gradilištu i lak transport.

Neka poboljšanja su takođe dotakla KAN-therm Groove sistem. Tačnije, pojavila se nova spojnica H307 HDPE koja omogućava brz, lak i direktan prelazak sa HDPE cevi na čelične cevi.

Opseg spojnica pokriva širok opseg prečnika cevi(63/60,3, 75/73, 90/88,9, 110/114,3, 160/165,1, 160/168,3, 200/219,1, 250/273, 315/323,9)

Cevi su sastavni deo KAN-therm sistema. Radi olakšavanja procesa identifikacije, obezbedili smo i neke promene u trgovačkim nazivima cevi:

KAN-therm ultraLINE sistem:

  • novi trgovački naziv PERTAL² zamenjuje prethodni PE-RT/Al/PE-RT.
  • novi trgovački naziv PERT² zamenjuje prethodni naziv PE-RT.
  • novi trgovački naziv PEXC zamenjuje prethodni naziv PE - Xc.

KAN-therm ultraPRESS sistem:

  • novi trgovački naziv PERTAL zamenjuje prethodni naziv PE-RT/Al/PE-RT
  • novi trgovački naziv PERT zamenjuje prethodni naziv PE – RT
  • novi trgovački naziv PEXC zamenjuje prethodni naziv PE - Xc

KAN-therm PUSH sistem:

  • novi trgovački naziv PEXC zamenjuje prethodni naziv PE – Xc
  • novi trgovački naziv PERT zamenjuje prethodni naziv PE – RT

Plava podna cev je takođe promenila ime. Sada možete da je pronađete pod imenom blueFLOOR PERT cev.Pozivamo Vas da saznate više o KAN-therm ponudi u našem novom katalogu.

Najpopularniji članci na stranici

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.