Space

Članak

Sajam Hungarotherm 29. mart - 2. april

Sajam Hungarotherm 29. mart - 2. april

Kompanija KAN-therm imala je čast da učestvuje na sajmu Hungarotherm, koji je održan u Budimpešti od 29. marta do 2. aprila. Bio je to odličan trenutak da predstavimo naše inovativne vodene i grejne sisteme.

Sa zadovoljstvom primećujemo da je naš štand posetio veliki broj ljudi, što svedoči o velikom interesovanju za naše proizvode. Bila je to odlična prilika da uspostavimo nove poslovne kontakte, kao i da razgovaramo sa našim stalnim klijentima. Zahvaljujemo svima koji su odvojili vreme da nas posete. Radujemo se sledećem sajmu i susretima s vama!

Najpopularniji članci na stranici

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.