Space

Članak

Sistem KAN-therm ultraLINE – trajan kvalitet i jož duža garancija

Sistem KAN-therm ultraLINE – trajan kvalitet i jož duža garancija

U doba održivog razvoja, obraćajući sve veću pažnju na funkcionalnost i udobnost iskorišćenja prostora, instalateri, investitori i korisnici prostorija vode računa o odgovarajućem funkcionisanju uređaja za grejanje i vodosnabdevanje.

Jedna je stvar stručna izgradnja sistema u skladu sa građevinskim propisima, a isto tako i davanje prostorija u upotrebu. I garancija koju daje proizvođač je takođe od izuzetnog značaja za svakoga. Na svako KAN rešenje se odnosi standardna garancija od 10 godina. Sa jednim izuzetkom, što pruža još bolji osećaj sigurnosti.


Duža garancija, veća sigurnost

Sistem KAN-therm ultraLINE znači multifunkcionalnost sistema, što je posledica mogućnosti primene različitih tipova cevi, ka što su na primer PERTAL2 sa slojem aluminijuma, PEXC i PERT2 sa EVOH slojem, kao i spojnih elemenata iste konstrukcije. Bakar ili PPSU verzija i simetrična PVDF čaura. Izvedba spojnica bez O-prstenova i simetrična čaura tokom montaže garantuju visoku otpornost sistema na greške pri montaži i na proces starenja materijala. Cevi PERTAL2 snabdevene sa aluminijskim slojem, cevi PEXC sa EVOH slojem i cevi PERT2 pokazuju visoku trajnost, zahvaljujući upotrebi visokokvalitetnog polietilena. Zahvaljujući tome, za sistem su svojstveni visoki stepen sigurnosti montaže i eksploatacije, kao i dug vek trajanja.

Ukoliko sistem KAN-therm ultraLINE koristite u privatnim (ne komercijalnim) zgradama za grejanje i za vodosnabdevanje, možete dobiti produženu garanciju čak do 15 godina. Jedna od uslova za to je, da sistem montira stručno lice osposobljeno u skladu sa građevinskim propisima.

Pored garancije značajan aspekat je poverenje u materijale korišćene tokom montaže. Svaki elemenat sistema KAN-therm ultraLINE raspolaže sa sertifikatom, odobrenjem i potvrdom, što znači da je proizvod izrađen u skladu sa svim.

Izbor načina montaže

Sistem KAN-therm ultraLINE se uspešno može koristiti za izgradnju samostalnih ili razdelnih sistema grejanja. Samostalna izvedba je eko0nomičnija u odnosu na izgradnju razdelnog sistema, zahvaljujući manjem utrošku cevi.

Međutim razdelni sistem sličan sistemu zidnog grejanja. Omogućava pojedinačno priključenje radijatora na na razdelnik ugrađen iza izvora toplote. Ovaj način montaže omogućava to, da se oslobodite bilog oblika podnog sloja i umanjuje brigu korisnika radi eventualnih neispravnosti. Za ovo je potreban veći utrošak cevi, istovremeno je ograničen broj fitinga. Detaljne informacije možete naći u Uputstvu za projektovanje i montažu sistema KAN.

Čista voda, nepromenjenog ukusa

Jedan od najbitnijih aspekata upotrebe sistema KAN-therm ultraLINE je neutralnost u odnosu na fluide, koji se transportuju u cevima. Ovo je naroćito značajno u slučaju sistema vodosnabdevanja. Svaki elemanat ovog sistema raspolaže sa higijenskim sertifikatom, šro potvrđuje, da nema uticaha na pitku vodu. Glatka unutrašnja površina cevi i fitinga ne ostavlja prostora za sakupljanje vodenog kamenca ili nečistoća, koji utiču na dobar kvalitet vode.

Tokom više od 30 godina nudimo proizvode i rešenja izuzetnog kvaliteta u sistema grejanja, hlađenja, vodosnabdevanja i industrijskim postrojenjima. Odgovarajuća montaža i odgovarajuća eksploatacija garantuju duži vek trajanja sistema.

Najpopularniji članci na stranici

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.