Space

Članak

ultraPRESS, inovacije u KAN portfoliju

ultraPRESS, inovacije u KAN portfoliju

KAN Group, poljski proizvođač modernih instalacionih sistema nikada ne posustaje. Sistem KAN-therm Press, koji je dobro poznat i potvrđen u mnogobrojnim praktičnim primenama, prošao je kroz „ultra“ metamorfozu kako bi u što većoj meri ispunio očekivanja kupaca brenda i poslovnih partnera .  Po čemu se to KAN-therm ultraPRESS sistem razlikuje?

Čvrst temelj

KAN-therm Press sistema već godinama menja shvatanja investitora kad je reč o funkcionalnosti sanitarnih instalacija. Njegova najveća snaga leži u višefunkcionalnosti i najvišem kvalitetu proizvoda, što mu omogućava primenu čak i u najsloženijim projektima. Nesumnjiva prednost sistema jeste bezbednost koju pružaju fitinzi sa funkcijom LBP (curenje pre pritiskanja) čija je svrha da ukažu na postojanje spoja koji nije pritisnut.

Zato KAN ne miruje na svojim lovorikama. I zaista, KAN-therm ultraPRESS sistem je nedavno debitovao na čvrstom temelju svog prethodnika. 

Razlika koju na prvi pogled možete uočiti jeste nova boja fitinga, napravljenih od svetlijeg PPSU“, objašnjava Mariusz Choroszucha, direktor odeljenja za tehničku podršku KAN Grupe , „Asortiman mesinganog fitinga dopunjen je prečnikom 32 x 3 mm. Kako bi se proces instalacije što više olakšao, kupcima smo na raspolaganje stavili personalizovani KAN alat, koji se sastoji od tri seta alata sa U i TH čeljustima, a svaki od njih opremljen je funkcijom za automatsko povlačenje čeljusti. Osim toga,  sistem KAN-therm ultraPRESS  dostavlja se u čitljivijoj ambalaži. Važno je pomenuti i nove oznake na cevima koje imaju svrhu lakše identifikacije.  Komponente sistema KAN-therm ultraPRESS  imaju iste kataloške oznake kao i njihovi prethodnici.

Zahvaljujući pomenutim promenama, pojedinačne komponente sistema KAN-therm ultraPRESS dobile su nov i konzistentan izgled. Pored toga, u procesu njihove proizvodnje količina otpada koji se ne može reciklirati smanjena je za 50%.

Vredi dodati da je KAN-therm ultraPRESS sistem potpuno kompatibilan i njegovi elementi, i fitinzi i cevi, mogu se koristiti sa postojećim KAN-therm PRESS sistemom. Komponente sistema KAN-therm ultraPRESS  imaju iste kataloške oznake i cene kao i njihovi prethodnici.

Najpopularniji članci na stranici

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.