KAN-therm: Aplikacija KAN SMART Control - udobnost i toplina na dohvat ruke!
Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Aplikacija KAN SMART Control - udobnost i toplina na dohvat ruke!

 

 

Zamisli da upravljaš i kontrolišeš temperaturu u kući ili kancelariji...sa dovoljnog mesta na svetu! Zvuči li dobro? Pre svega ipak zvuči realno, jer sada stvarno možeš da to uradiš. Sve zahvaljujući aplikaciji KAN SMART, koja će ti osigurati mogućnost upravljanja sistemom bežične automatike KAN-therm SMART!

 

Sistem KAN-therm SMART - sve počinje ovde

Sistem KAN-therm SMART Control je pametna upravljačka automatika, koja može da kontroliše i podešava temperaturu u raznim zonama za grejanje. To je neophodan element instalacije za grejanje i hlađenje, ali funkcije i prednosti, koje daje KAN-therm SMART su izuzetna tehnologija, koju možeš da pozoveš u svoj prostor. Namenjen je tako za stambene zgrade, kao i za industrijske zgrade i mesta javne upotrebe. Ova automatika površinskog grejanja i hlađenja je pre svega jednostavno i lako rukovanje i udobnost svakodnevne upotrebe, koja sada može biti na još večem nivou! Kako? Pomoću aplikacije KAN SMART Control, koju na lak i brz način instaliraš na telefonu.

 

Kako radi aplikacija?

 

 

 

KAN SMART Control na pametan način upravlja sistemom bežične automatike KAN-therm SMART. Dovoljno je instalirati na svom pametnom telefonu ili tabletu i odmah može da se kontroliše temperatura u kuči ili na poslu - bez obzira na to, gde se sada nalaziš. Pregledan prikaz daje jednostavno rukovanje u svakodnevnoj upotrebu,  sve radnje se može vršiti automatski i intuitivno. Promene podešavanja  temperature se takođe mogu vršiti preko računara. Sve je to pripremljeno na takav način, da bi se maksimalno prilagodilo Tvojim potrebama.

 

Zašto vredi imati aplikaciju KAN SMART Control?

Aplikacija daje mnogobrojne koristi, koje poboljšavaju upravljanje toplotnom energijom u izabranim prostorijama, samim tim- boravak u njima je mnogo udobniji. Upoznaj najvažnije karakteristike aplikacije KAN SMART Control!

  • Jednostavno i intuitivno upravljanje temperaturom u celoj kući s dovoljnog mjesta na svetu –dovoljan je pristup Internetu ili lokalnoj mreži  pa možeš u svakom momentu upravljati svojim sistemom grejanja! Zavisno od prostorije, možeš izabrati opciju iste temperature na celoj  površini (na primjer u zgradama javne upotrebe) ili temperatura se može razlikovati zavisno od potreba, podešavanjem različitih nivoa toplote za pojedine prostorije (na primer za dnevni boravak, spavaću sobu ili kuhinju). Zahvaljujući tome uvek ćeš se savršeno osećati!
  • Funkcija “Quick Setup” - omogućava podešavanje sistema KAN-therm Smart direktno preko aplikacije Odredi sve postavke za Tvoj sistem za grejanje i kontroliši pojedine etape njegovog podešavanja.
  • Dostupnost punoj dijagnostici – zahvaljujući funkciji „proveri vezu” konstantno imaš kontrolu veze sa sistemom KAN-therm Smart. U slučaju bilo kakvih poteškoća sa vezom između uređaja ili zbog istrošenja baterija u termostatu, dobićeš poruku, kako bi odmah mogao da reaguješ. To daje osećaj sigurnosti i mira.
  • Brza dostupnost spremnim programima – bez obzira na to, da li si na odmoru ili upravo planiraš žurku, spremni programi održavanja odgovarajuće temperature u prostorijama osiguraće ti udobnu toplinu, koju očekuješ! Možeš da stvaraš sopstvene programe greanja i hlađenja, zavisno od toga, kako koristiš prostorije i koju temperaturu očekuješ. Ovo rešenje optimizuje potrošnju energije u zgradi, smanjujući troškove.

 

Profesionalni sistem KAN-therm pomaže obezbeđivanju sigurnosti na duge staze.

Dok aplikacija KAN-therm Smart omogućava upravljanje njima sa svakog mesta na svetu. Isprobaj odmah!

Preuzmi novu verziju mobilne aplikacije KAN!

 

Coming soon to iTunes Store!