KAN-therm: Budi “SMART” sa Sistemom KAN-therm
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Budi “SMART” sa Sistemom KAN-therm

Kada montirate grejanje, pitate se kako da izbegnete visoke račune. Odlučujući o automatizaciji kontrole, računate na funkcionalnost korišćenih rešenja i udobnost upotrebe. Zahvaljujući KAN-therm SMART sistemu, u paketu dobijate uštede, jednostavnost upotrebe i praktičnost upotrebe izabranog sistema grejanja.

автоматика SmartInteligentna automatska kontrola KAN-therm SMART garantuje intuitivno i jednostavno rukovanje, tako da će podešavanje izabrane temperature u svakom enterijeru kuće biti lako kao što je kuvanje kafe u ekspresu. Možete izabrati koji enterijer kuće treba da se trenutno greje i bez obzira gde se trenutno nalazite - kod kuće ili van nje - KAN-therm SMART sistem obezbeđuje da ne plaćate visoke račune za grejanje, smanjujući njegove troškove do 30%.

 
 Zone grejanja 

Svi volimo kad je kupatilo toplije nego druge prostorije, u kuhinji - zbog kuvanja - temperatura može biti nešto niža. Svaka od kuća takođe ima svoje zahteve za podešavanja temperature. KAN-therm SMART će osigurati da u svakoj grejnoj zoni kuće bude bilo u skladu sa namenom prostorije i preferencijama stanovnika. Temperatura će se prilagoditi ne samo broju ljudi koji borave u prostoriji, već i aparatima i elektronici, koja radi.

- Kuća, koja koristi podelu na nezavisno kontrolisane zone grejanja je velika pogodnost za korisnike, već i značajna ušteda - objašnjava Marjuš Horošuha, šef tehničke podrške. - Smart Automatizacija će sprečiti pregrevanje prostorija ili njihovu preteranu hipotermiju, na primer u slučaju otvaranja prozora... Postavke grejanja možemo da prilagodimo ne samo u okviru odabranih mesta u zgradi, ali s obzirom na doba dana ili određeno vreme.

 
 
smart automation
 

Daljinsko upravljanje

Precizna kontrola daljinskog grejanja putem Interneta i odgovarajućih aplikacija je velika pogodnost za korisnike inteligentnih sistema grejanja. Skoro iz bilo kog mesta u svetu, oni mogu da kontrolišu temperaturu kod kuće i da je prilagode trenutnim potrebama stanovnika.

- Kontrola grejanja putem radija ili on-line će biti cenjena kod kućnih korisnika sa velikom površinom, čije tradicionalno grejanje, bez odgovarajuće kontrole, može generisati znatne troškove. Inteligentna automatizacija grejanja će ih izbeći - dodaje Marjuš Horošuha.

Jednostavna instalacija, rad bez smetnji, kao i praktično rukovanje i preciznost pomoću kojih možete podesiti temperaturu u odabranim prostorijama, rezultiraće smanjenjem troškova grejanja kuće. Osim toga, KAN-therm SMART sistem će omogućiti prebacivanje između režima grejanja i hlađenja i upravljanja grejačem (npr. toplotnom pumpom). Postavljanje senzora će vam takođe omogućiti da kontrolišete vlažnost vazduha ili obratite pažnju na prozor koji je predugo otvoren. Brojne dodatne kontrolne funkcije, u kojima je KAN-therm sistem opremljen, učiniće njegovo delovanje uvek efikasnim i energetski učinkovitim, kao i prijateljskim i ekološki prihvatljivim.

 
Bez sumnja i problema

Fluktuacije temperature su najveći problem korisnika tradicionalnih sistema grejanja bez odgovarajućih kontrolnih funkcija. KAN-therm SMART sistem eliminiše ove neprijatnosti prilagođavajući se dnevnom rasporedu stanovnika, garantujući stabilnu i odgovarajuću temperaturu u svakoj sobi. Aplikacija KAN SMART Control instalirana na telefonu ili tabletu olakšava rad sistema. Zahvaljujući tome, imaćete stalan pregled rada sistema i mogućnost izmene postavki - koje će funkcionisati tokom kasnijeg ili ranijeg povratka kući ili putovanja. Jednim klikom možete da promenite podešavanja temperature, tako da se unutrašnjost vašeg doma ne bi nepotrebno zagrejala (kada niste tamo) ili da se zagreje neposredno pre Vašeg povratka. Pogledajte kako je lako.

Preuzmite aplikaciju:

                          

   Znalezione obrazy dla zapytania download on app store button