KAN-therm: KAN SET. Počinju online obuke za dizajnere i arhitekte!
Main image. Main image. Main image. Main image.

 

KAN SET. Počinju online obuke za dizajnere i arhitekte!

Prvi sastanak jesenjeg ciklusa obuke KAN SET održaće se 21. oktobra. Njegovi učesnici će moći da vide čitav niz funkcionalnosti ovog rešenja i provere kako ono potpomaže dizajnerski rad. Dodatni podsticaj? Učešće na predavanjima koja vode stručnjaci KAN-therm-a je besplatno, dok ogromno znanje koje se može steći - neprocenjivo!

Projektovanje za XXI vek

KAN SET je inovativno IT rešenje namenjeno dizajnerima i arhitektama. Zahvaljujući svojoj modularnosti, omogućava Vam da kombinujete u jednom projektu proračune hladne i tople instalacije sa cirkulacijom, kao i centralno grejanje (uključujući podno grejanje) i instalacije za hlađenje. Štaviše, u zavisnosti od očekivanja, oni mogu međusobno sarađivati, koristiti zajedničko 2D i 3D grafičko okruženje ili funkcionisati nezavisno. Sve u rukama korisnika! Još jedna prednost softvera KAN SET je njegova funkcionalnost. Opremljen je mogućnošću istovremenog uređivanja mnogih elemenata instalacije, brzim pristupom pomoćnim informacijama ili funkcijom dinamičkog povezivanja podataka. Obaveštavaće o ispravnosti unetih podataka, a zahvaljujući grafičkom uređivaču, dizajner će moći ručno pripremiti crtež sa označenim zonama prostorija ili da ga učita zajedno sa bazama iz programa OZC. Toliko o teoriji. Vreme je za vežbu!

Stručnjaci će pojasniti sve sumnje

Prvi od šest zakazanih nedeljnih sastanaka onlajn održaće se 21. oktobra u 13 časova. Svaki od njih biće posvećen individualnim rešenjima i sistemima iz KAN-therm ponude. Prvi će se odnositi na upotrebu ultraLINE sistema u instalacijama vode i grejanja. Nakon toga, pitanja koja se odnose, između ostalog, na podno grejanje, BIM dizajn u kontekstu saradnje između softvera KAN SET i Revit ili ugradnje grejnih tela u okviru sportskih stadiona.

Obuke će voditi stručnjaci našeg brenda - Marcin Kurilonek i Kšištof Sekovski, koji će pokazati kako se sve funkcionalnosti KAN SET-a koriste u praksi.

Da biste učestvovali u događaju, sve što trebate učiniti je popuniti online obrazac.

Vidimo se uskoro!

 

 

 

 

1.

KAN SET software- usage of ultraLINE system in heating and water installation. Brief presentation of ultraLINE system.

21.10.2021

Time: 1.00 pm

2.

BIM designing – possibilities of cooperation KAN SET with Revit and KAN -therm Copper (M profile).

 

28.10.2021

Time: 1.00 pm

3.

KAN SET software – underfloor heating system and KAN-therm radiant heating solutions.

04.11.2021

Time: 1.00 pm

4.

KAN SET Software – supply and mixing units for underfloor heating systems and KAN-therm InoxFlow manifolds.

18.11.2021

Time: 1.00 pm

5.

KAN SET software – Wall dry panels in heating system/heating and cooling calculation in KAN Quick surface and KAN-therm Wall dry panels.

 

25.11.2021

Time: 1.00 pm

6.

KAN SET software – hydraulic calculation of football and external surface heating and KAN-therm Football presentation.

 

02.12.2021

Time: 1.00 pm

REGISZRTÁCIÓ