KAN-therm: ultraPRESS: inovacije u KAN portfoliju
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.


ultraPRESS: inovacije u KAN portfoliju

KAN, poljski proizvođač savremenih instalacionih sistema, ne usporava. sistem KAN-therm ultraPRESS, koji je dobro poznat i dokazan u praksi u brojnim realizovanim projektima, prošao je „ultra“ metamorfozu kako bi na još većem nivou mogao da ispuni očekivanja kupaca i poslovnih partnera brenda. Dakle, šta čini KAN-therm ultraPRESS sistem drugačijim?

Čvrsti temelji

Već godinama KAN-therm ultraPRESS sistem kontinuirano menja način na koji investitori razmišljaju o funkcionalnosti ove vrste mreže. Među njegovim najvećim prednostima su univerzalna upotrebljivost i izuzetno kvalitetna konstrukcija, što omogućava primenu i u najsloženijim projektima. Neosporna prednost sistema je sigurnost koju garantuju konektori sa LBP (Leak Before ultraPRESS) funkcijom, koji ukazuju na nepeglane veze.

Međutim, KAN ne miruje na lovorikama. KAN-therm ultraPRESS sistem, zasnovan na čvrstim osnovama svog prethodnika, debitovao je nedavno.

- Već na prvi pogled primetna razlika je nova šema boja konektora napravljenih od lakog PPSU materijala - objašnjava Mariusz Choroszucha - direktor Odeljenja za tehničku podršku KAN Grupe - Mesingani konektori su dopunjeni ravnim prečnikom 32x3 mm. Kako bismo maksimalno olakšali montažu, našim kupcima smo stavili na raspolaganje KAN-ov prilagođeni alat, koji se sastoji od tri seta alata sa U i TH čeljustima i funkcijom automatskog uvlačenja alata. Pored toga, KAN-therm ultraPRESS sistem se prodaje u pakovanju koje je lakše tumačiti. Vredi napomenuti ažurirani metod obeležavanja cevi, koji olakšava pravilnu identifikaciju. Elementi KAN-therm ultraPRESS sistema imaju iste kataloške brojeve kao i njihovi prethodnici.

Zahvaljujući navedenim izmenama, elementi koji čine KAN-therm ultraPRESS sistem dobili su nov, ujednačen izgled. Štaviše, sam proizvodni proces je rezultirao time da je kompanija smanjila količinu proizvedenog tehnološkog otpada koji se ne može reciklirati za 50%.

Treba napomenuti da je KAN-therm ultraPRESS sistem potpuno kompatibilan i zamenljiv sa prethodnim KAN-therm PRESS sistemom, kako u pogledu konektora tako i u pogledu cevi. Elementi KAN-therm ultraPRESS sistema će imati iste kataloške brojeve i cene kao prethodni sistem.