KAN-therm: Karakteristike i prednosti
Main image. Main image. Main image. Main image.


Karakteristike i prednosti

Bez sumnje, razdelnik je ključni element u distribuciji medija za grejanje ili hlađenje. Koristi se i u instalacijama grejanja kako radijatorskog tako i površinskog (podno, zidno, plafonsko) grejanja ili hlađenja kao i u instalacijama tople i hladne pitke vode. Na osnovu 30-godišnjeg iskustva, KAN-therm ove godine uvodi potpuno novu liniju razdelnika na osnovu polaznih i povratnih grana iz nerđajućeg čelika 1.4301 klase.

S ponosom predstavljamo  the KAN-therm InoxFlow.

Nova tehnologija proizvodnje i upotreba profila od nerđajućeg čelika s većim unutrašnjim prečnikom i manjom debljinom zida nego u slučaju mesingane verzije rezultirali su hidrauličkom učinkovitošću KAN-therm InoxFlow razdelnika gotovo dvostruko većom nego u slučaju mesingane verzije, bez žrtvovanja mehaničke izdržljivosti.

 
 

Iskoristite jedinstveni potencijal KAN-therm InoxFlow razdjelnika

Veći hidraulički kapacitet

Zahvaljujući upotrebi visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, instalacija je poboljšana kao i veličina grana razdelnika je povećana na 1 ¼ "! Površina aktivnog poprečnog preseka KAN- therm InoxFlow grane je za više od 1,5 puta veća u poređenju sa, na tržištu prisutnima, razdelnicima koj imaju grane iz mesinga. Stoga sa KAN-therm InoxFlow razdelnicima možemo baratati sa većim protokom bez bojazni da kapacitet grane nije dovoljan.

 

Grafik 1  Maksimalni protok kroz granu razdelnika

 

Zdravstvena zaštita

U poređenju sa mesingom, nerđajući čelik takođe znači veću otpornost na hloridne jone otopljene u vodi i ne postoji mogućnost migracije nepoželjnih elemenata (npr. olova) iz metalnih legura niskog kvaliteta u pitku vodu, a samim tim i veću higijenu i sigurnost.

 

Moderna instalacija

Instalacija se ne fokusira samo na visoku estetiku, već i na funkcionalnost i praktičnost. Imajući to u vidu, uveli smo nekoliko korisnih rešenja.

Oznake na stezaljkama pokazuju kako povezati izvor toplote, pomaže da se izbegnu greške tokom montaže.

Posebno dizajnirane plastične stezaljke s elastomernim umetcima s funkcijom prigušivanja vibracija osiguravaju da naši razdelnici neće uznemiriti ni najosjetljivije uši.

 

Lasersko označavanje grana

KAN-therm logo je garancija porekla proizvoda i osiguranje najvišeg kvaliteta.


Jasna identifikacija prostorija

Lasersko numerisanje na grani organizuje pojedinačne krugove razdelnika, a zahvaljujući priloženoj nalepnici postoji mogućnost dodatnog opisa pojedinih prostorija. Ova se etiketa može lako postaviti unutar ormarića.

 

Poklopac

Moderan, elegantni pokrivni poklopac je dodatni pribor koji organizuje i osigurava sve spojne elemente razdelnika, posebno električno ožičenje upravljačke automatike.

Svi KAN-therm InoxFlow razdelnici pokriveni su 10-godišnjom garancijom za profil grane i dvogodišnjom garancijom za upravljačke elemente, elemente automatike i cirkulacione pumpe.