Space

Članak

KAN-therm ultraPRESS – Svestrano, ekološki prihvatljivo rešenje

KAN-therm ultraPRESS – Svestrano, ekološki prihvatljivo rešenje

KAN-therm ultraPRESS sistem je projektovan za unutrašnje vodovodne sisteme (hladna i topla voda za domaćinstvo), sisteme centralnog grejanja i hlađenja, tehnološku provodljivost toplote, kao i za industrijske opreme (npr. komprimovani vazduh). Komponenti sistema se uspešno primenjuju u gradnji porodičnih kuća, etažnih kuća i javnih zgrada (škole, hoteli, sportski objekti). Vrhunski kvalitet sistema najbolje dokazuju  brojne implementacije u raznim građevinskim sektorima koje čine deo portfolija KAN.

Sistem ultraPRESS je ekološki prihvatljiv!

U okviru svakog sistema dozvoljena je upotreba isključivo onih proizvoda koji su zdravstveno i ekološki bezbedni. KAN-therm ultraPRESS je tačno takav. Materijali koji se koriste za proizvodnju komponenata sistema jesu materijali koji su ekološki prihvatljivi i bezopasni po zdravlje koje sa fiziološke i mikrobiološke tačke gledišta u sistemu pijaće vode ostaju neutralni. To dokazuje i sertifikat Nacionalnog instituta za javno zdravlje Republike Poljske (PZH).

50 godina garancije za proizvod

S obzirom na 50-godišnju garanciju, svi elementi KAN-therm ultraPRESS sistema su testirani u visoko specijalizovanoj KAN istraživačkoj laboratoriji pre stavljanja na tržište. Kompanija KAN stavlja na tržište proizvode koji su funkcionalno pouzdani i ističu se dugim životnim ciklusom.

Instalacija = brza montaža, udobnost i bezbednost

Siguran spoj bez praznina u KAN-therm ultraPRESS sistemu obezbeđen je čeličnom obujmicom za stezanje cevi i spojnice. Montaža spoja se vrši jednostavnim i univerzalnim alatima. Spoj ne zahteva primenu dodatne izolacije, npr. traka, konoplje. Prilikom projektovanja KAN-therm ultraPRESS sistema sledili smo sledeći princip: „brza montaža – trajni efekat“. Uz ovaj pristup, građevinski i unutrašnji radovi se vidljivo ubrzavaju.

KAN-therm ultraPRESS je sinonim za dugotrajnost unutrašnjih sistema; efikasan je i svestran u najrazličitijim oblastima građevinske industrije. Sistem ne samo da u potpunosti ispunjava tehničke i operativne zahteve, već štiti naše zdravlje i životnu sredinu, što potvrđuju odgovarajući sertifikati. KAN pokazuje put prema inovativnim i trajnim rešenjima. Odabirom ultraPRESS sistema Vi birate kvalitet, pouzdanost i ekološki prihvatljivu tehnologiju. Sistem je osvojio priznanje ne samo stručnjaka građevinskog sektora, već i svih onih koji cene udobnost, brzu realizaciju i bezbednost u svojim domovima i javnim objektima.

Najpopularniji članci na stranici

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.