KAN-therm: Magacin i kancelarija KAN-therm u Mađarskoj
Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Magacin i kancelarija KAN-therm u Mađarskoj

Tvrtka KAN i dalje drži korak. U travnju ove godine, samo tri godine nakon otvaranja skladišta u Mađarskoj, poželjeli smo dobrodošlicu prvim klijentima u novom uredu u  Biatorbágy kod Budimpešte.

Nova tvrtka KAN-therm HU kft je odgovor na povećanje interesa za našom ponudom na teritoriji Južne i Centralne Europe.  Skladište i novi ured nije samo mjesto za skladištenje i ponudu on je također poboljšanje profesionalne usluge za narudžbe s prostora Mađarske, ali također m.dr. Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Češke, Kosova, Makedonije, Rumunske, Srbije, Slovačke i Slovenije.

- Oba obijekta su nastala sa idejom pružanja ugodne usluge našim vjernim i novim klijentima. Zadovoljni smo da na ovaj način možemo učinkovitije ispuniti realizaciju narudžbi uz osiguranje najvišeg standarda naše usluge, na kojem radimo već 27 godina – objašnjava gosp. Sebastian Kaczan, direktor prodaje i marketinga.  

Misleći na zaposlene i klijente

Zaposleni i klijenti naše tvrtke na raspolaganju imaju „open space“ ured i prostorom za obuku - zone susreta, stvaranja novih profesionalnih kontakata, izrade strategije poslovanja tima trgovaca te učinkovitoga realiziranja narudžbi.  Objekti zauzimaju ukupnu površinu od 155 m2 i napravljeni su na ugodan, funkcionalan i u skladu s KAN vizualnim standardima.  Sigurni smo da će se klijenti tvrtke KAN osjećati odlično.

Skladište u poslovnoj zoni

Izvrsno organizirana površina skladišta znatno olakšava i podržava uslugu pružanu klijentima.  Također, pomaže u povećanju intenziteta djelovanja tvrtke u tom dijelu Europe.  Od 2014 godine naša površina skladišta zone dvostruko se povećala.  U ovom trenu na površini od 2500 m2 skladištimo 1223 paleta proizvoda. Na koji način se brinemo o kvaliteti, sigurnom skladištenju i dopremi materijala. Naš angažiran i iskusan tim zaposlenih, opremljeni profesionalnom opremom u skladištu visine 12 metara, omogućuju skladištenje roba duljine čak do 6,5 metara (!). Sve elemente ne standardne duljine skladištimo na specijalnim regalima, dok viličari koji su prilagođeni za prevozenje veliki gabaritnih roba, omogućuju učinkovito transportiranje i pakiranje.

Dobra lokacija (samo 25 km od Budimpešte) omogućuje ne smetan prijevoz do skladišta i dopremu do klijenta. Svakog tjedna na desetak punih kamiona KAN proizvodima napusta skladiste i odlazi  do veletrgovaca, nasih klijenata u segmentu grijanja i vodovodnih instalacija u čitavoj Centralnoj i Južnoj Europi.