System KAN-therm Groove

SYSTEM KAN-therm

Groove

Fitinzi
Opseg prečnika DN25-DN300
Primena

System KAN-therm Groove nudi i tipične fitinge koji se koriste za promenu trase ili prečnika cevovoda, kao i stezaljke za povezivanje fitinga sa cevima i delovima cevi.

Zahvaljujući upotrebi vrhunskog nodularnog livenog gvožđa, odlikuje ih visoka otpornost na temperaturu i radni pritisak. U zavisnosti od potreba određene investicije, stege su dostupne u različitim izvedbama:

Standardne i čvrste stezaljke za teške uslove rada

Standardne i teške fleksibilne stezaljke

Osim stezaljki, System KAN-therm Groove nudi sve vrste fitinga. Njihova konstrukcija je pogodna za spojeve pomoću "Groove" stezaljki.

Kolena, T-i, konektori

Ventili i zasuni

Zaptivači

Filteri i difuzori

EPDM (Etilen propilen dien monomer) mešavina se smatra najotpornijim i najdostupnijim elastomerom u današnje vreme. Pogodan je za aplikacije kao što su hladna i topla voda do 110 °C, otpadna voda, mešavina vode i kiseline, dejonizovana voda i morska voda. EPDM mešavina nije pogodna za upotrebu sa gorivima i uljima na bazi nafte, ugljovodoničnim rastvaračima i aromatičnim ugljovodonicima.

NBR, BUNA-N and nitrile – all of them represent the same copolymer of butadiene and acrylonitrile (ACN), which is naturally resistant to hydraulic fluids, lubricants, gear oils and other non-polar compounds based on petroleum and water at a temperature not exceeding 65 °C. NBR shows poor resistance to hot water and steam.

Vrste zaptivača

U zavisnosti od vrste i namene instalacije, dostupni su različiti dizajni zaptivki:

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.