Space
Space
Space

SYSTEM KAN-therm

Groove

DN25-DN300

SYSTEM KAN-therm Groove je instalacioni sistem koji se sastoji od fitinga i stezaljki od livenog gvožđa i čelika prečnika od DN25 do DN300 (većih prečnika isporučujemo po individualnom zahtevu Sistem karakterišu pouzdane veze i brza, jednostavna i sigurna montaža.

Zahvaljujući vrhunskim materijalima i širokom spektru prečnika, sistem se koristi u tehnološkim instalacijama i instalacijama na komprimovani vazduh.  

The system can also be used in industrial installations and pipelines in the mining industry.  

The huge advantage is that it can be disassembled and reassembled at a new location, especially if the pipeline is made only for a limited time.  

VDS
FM

Širok raspon prečnika

SYSTEM KAN-therm Groove stvara nove mogućnosti za izradu cevovoda.

Zahvaljujući standardnoj ponudi elemenata u rasponu DN25 - DN300 (33,7 - 323,9mm), moguće je izgraditi cevovodne instalacije velikih protoka. Po individualnom zahtevu možemo isporučiti elemente prečnika preko 1500mm (1,5m), što omogućava izgradnju visoko specijalizovanih instalacija.

Testirani materijali

SYSTEM KAN-therm Groove se zasniva na spojevima i stezaljkama napravljenim od visoko izdržljivog nodularnog livenog gvožđa čija je čvrstoća jednaka ili veća od čeličnih proizvoda. Ovo je dopunjeno dobro poznatom tehnologijom ugradnje i pouzdanim EPDM i NBR elastomerima koji se koriste kao sistemske zaptivke.

Prednosti System KAN-therm Groove

 • sveobuhvatan raspon prečnikaDN25-DN300,
 • širok opseg temperature od -34°C do 110°C i pritiska – do 69 bara,
 • mogućnost povezivanja čeličnih, pocinkovanih ili nerđajućih cevovoda,
 • ušteda vremena za montažu,
 • visok nivo bezbednosti na radu,
 • hibrza i laka instalacija bez potrebe za upotrebom vatre i visoke temperature,
 • nema potrebe za visokokvalifikovanim osobljem,
 • vrhunski kvalitet i nepropusnost spojeva,
 • opcija prefabrikacije
 • mogućnost apsorpcije termičkih izduženja,
 • kompatibilnost sa drugim sistemima KAN-therm.

Izuzetna izdržljivost

Zahvaljujući upotrebi duktilnog livenog gvožđa i visokokvalitetnih EPDM zaptivača, instalacije su napravljene u SYSTEM KAN-therm Groove lako izdržava radni pritisak do 69 bara i temperature u rasponu od -34°C do 110°C


Jednostavna montaža

Montaža pojedinačnih fitinga i cevnih delova se zasniva na proverenom i jednostavnom mehaničkom načinu spajanja - žlebovanju. Priključci ovog tipa su standardizovani, tako da je dostupan širok spektar alata za montažu.

Full safety

Kvalitet i snaga SYSTEM KAN-therm Groove je definisan upotrebom proverenih građevinskih materijala, što potvrđuju sertifikati domaćih i stranih istraživačkih instituta.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.