System KAN-therm Groove

SYSTEM KAN-therm

Groove

Instalacija
Opseg prečnika DN25-DN300
Primena

Proces urezivanja se može izvesti na dva načina:

  • kroz utiskivanje – zid cevi se utiskuje između rolni (deformacija materijala),
  • kroz sečenje – zid cevi se seče po obodu (uklanjanje materijala).

Ispod je lista koraka koje treba slediti u slučaju instaliranja žlebljenih konektora. Ako su za određene modele potrebni dodatni koraci, oni se mogu naći u tehničkom delu KAN-therm kataloga žlebova.

Proverite i pripremite krajeve cevi

Da bi se postigao optimalan kvalitet zaptivanja, spoljna površina krajeva cevi mora biti bez udubljenja, izbočina, tragova kotrljanja ili drugih površinskih nedostataka kao što su labava boja, naslage, prašina, strugotine, masnoća ili rđa.

Proverite zaptivač

Uverite se da je isporučeni pečat pogodan za predviđenu primenu. Boja trake određuje tip zaptivača.

Podmažite zaptivač

Da biste olakšali umetanje cevi i ugradnju konektora bez priklještenja, nanesite tanak sloj masti dostupnog u KAN-therm Groove ponudi na ivice zaptivke i spoljašnji premaz zaptivke. Može se koristiti bilo koje drugo odgovarajuće mazivo, osim ako ima svojstva koja mogu dovesti do oštećenja zaptivača.

Montirajte zaptivač

Montirajte zaptivač na jedan kraj cevi, tako da se vidi kraj cevi. Nijedan deo zaptivke ne sme da se proteže dalje od kraja cevi.

Povežite drugu cev

Izmerite i uskladite dva kraja cevi koje želite da povežete. Gurnite zaptivač preko krajeva i centrirajte je između žlebova spojenih cevi. Nijedan deo zaptivke ne sme da uđe u
žlebove.

cevi.

Montirajte zaptivač

Montirajte zaptivač na jedan kraj cevi, tako da se vidi kraj cevi. Nijedan deo zaptivke ne sme da se proteže dalje od kraja cevi.

Okrenite obe polovine stezaljke

Mount both halves of the clamp at the same time. Uverite se da klinovi spojnice zakače u žlebove

.

Umetnite zavrtnje i postavite matice

Umetnite sve zavrtnje i zategnite matice rukom.

Uverite se da je ovalna glava zavrtnja zaključana u otvoru za vijak na kućištu konektora.

Zategnite matice

Zategnite navrtke naizmenično i jednakom snagom sve dok se izbočine stezaljke ne dodirnu (kontakt metal-metal). 

Zategnite navrtke za četvrtinu ili pola okreta da biste bili sigurni da su zavrtnji i navrtke čvrsto pričvršćeni za priključak.

Upotreba moment ključa je nije obavezna.

Zategnite matice vijaka.

Uvek zategnite navrtke na potreban obrtni moment pomoću moment ključa. 

Obično nakon zatezanja vijaka i matica možete videti praznine između izbočina stezaljki. 

Razmaci između izbočina treba da budu isti sa obe strane konektora.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.