KAN-therm: Hvala vam što ste posetili KAN-therm na sajmu ISH Frankfurt 2019!
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Hvala vam što ste posetili KAN-therm na sajmu ISH Frankfurt 2019!

Još jednom je firma KAN-therm imala zadovoljstvo da promoviše svoje proizvode na međunarodnom sajmu ISH u Frankfurtu.

Budući da se održava svake druge godine, ovaj sajam zahteva od učesnika da budu precizni u organizaciji štanda i kreativni u njegovom sređivanju, tako da utisak nakon skupa bude što bolji i da sam štand dugo ostane u sećanju posetilaca. Iskustvo, naša dobro osmišljena strategija i kreativan pristup učešću na ovom međunarodnom skupu iz naše industrije dali su izuzetne rezultate. Ubeđeni smo da će se učesnici ovogodišnjeg sajma ISH Frankfurt 2019 sa zadovoljstvom prisećati susreta sa našim stručnjacima.

 

System KAN-therm ultraLINE – uspešan debi

Iščekivali smo premijeru novog sistema i ona je bila uspešna! System KAN-therm ultraLINE napravljen za profesionalce i u kojem su primenjene prednosti dizajna spojnih delova bez prstena (O-ringless design of the fittings), pouzdanost spojeva sa klizajućim naglavkom i mogućnost izbora fleksibilnih cevi odlično je primljen od strane posetilaca sajma. Istakli smo njegovu univerzalnu primenu

koja garantuje preciznu i pouzdanu montażu (sklapanje) sa dodatnim spojevima. „Ovo je odličan proizvod u tehničkom smislu, karakteriše ga zaptivenost od 100% i mehanička snaga spojeva“, kaže gospodin Mariusz Choroszucha, šef tehničkog savetodavnog odeljenja KAN grupacije. „Korisnicima će se dopasti ne samo zbog mogućnosti bezbedne montaže, već pre svega zbog njegove raznovrsne primene. Za višestruku upotrebu mogu se upotrebiti četiri vrste cevi“.

 

   

System KAN-therm – saznajte više iz prve ruke

Stalni element naših izložbenih prostora jeste direktna prezentacija sistema naše firme. Na ovaj način omogućavamo posetiocima da se neposredno upoznaju sa tehnologijom i da se sami uvere u to kako naša rešenja izgledaju u stvarnosti. Među proizvodima koje smo izložili na sajmu ISH 2019 u Frankfurtu bili su sledeći: System KAN-therm ultraLINE, System KAN-therm ormarići i razdelnici, System KAN-therm Press, System KAN-therm PP, kao i podno i zidno grejanje, ukazujući na njihovu inovativnu tehnologiju, bezbednost upotrebe, rad bez smenji i komfor. Funkcionalnost daljinskog podešavanja mogla se testirati pomoću odgovarajućih KAN-therm SMART aplikacija.

- To što učestvujemo na događaju kao što je sajam ISH u Frankfurtu predstavlja čast, ali i obavezu, pre svega da na temeljan način predstavimo rešenja našeg preduzeća na međunarodnom forumu. Prvi utisci treba da budu propraćeni tehnologijom koju smo koristili, savetima stručnjaka i ukazivanjem na prednosti montaže koja se ističe u KAN-therm sistemima. Zahvaljujući umešnoj kombinacji svih ovih elemenata, podršci zaposlenih koji su odgovorni za predstavljanje našeg preduzeća na sajmu i otvorenom pristupu korisnicima, sa uspehom smo završili svoje predstavljanje na ovom skupu – ukratko objašnjava gospodin Mariusz Choroszucha.

 

  

 

Međunarodni majstor dobrog ukusa

Kako u potpunosti istaći međunarodni karakter ovog događaja i našeg preduzeća? Predstavljanjem proizvoda u odgovarajućoj scenografiji. Konstrukcija štanda u dva nivoa je dala fantastičnu mogućnost preduzeću da iskoristi prednosti izložbenog prostora i neobične prezentacije svojih proizvoda. Štand kompanije na površini od 100 m2 bio je podeljen u dva dela – prvi, na kojem je prezentacija bila na nemačkom jeziku i na kojem su predstavljena rešenja koja su naročito popularna u Nemačkoj, i drugi deo međunarodnog karaktera– za ostale evropske i azijske zemlje. Degustacija jela karakterističnih za regione u kojima KAN grupacija ima svoja preduzeća pokazala se vrlo uspešnom. Između ostalog tu su bile mađarske palačinke, ruske palačinke i govedina Stroganov (boeuf Strogonof) iz Rusije, nemački sendviči na perecama, beloruski kolač od krompira i ukrajinsko pecivo od kvasnog testa. I, naravno, izvrsni sękacz i koryciński sirevi iz Poljske. Uz ovu ukusnu hranu su posluženi i napici koje je spremao naš glavni barista. Sveže skuvana kafa je takođe imala međunarodni karakter, tako da su gosti iz različitih delova sveta mogli da probaju napitak sa sirupom od jabuke i cimetom na beloruski način ili sa Jägermeisterom na nemački način. Takođe je služena i kafa pripremljena na poljski način sa medenjacima ili na ukrajinski način sa medom i kruškom. Utisci? Bilo je zaista ukusno! Dizajn našeg štanda savršeno su obogatile naše hostese u originalnim uniformama preduzeća specijalno dizajniranim za ovaj događaj. Dame su nudile čokoladice prilikom promocije System KANtherm ultraLINE, koji je imao svoju međunarodnu premijeru na ovom sajmu. Naša tehnologija, naš uspeh.

      

 

Predstavljanje System KAN-therm bilo je propraćeno sofisticiranom tehnološkom podrškom uz velike ekrane na kojima su prikazani filmovi o proizvodima KAN-therm. Između ostalog, prezentacija novog Systema KAN-therm ultraLINE u dvojezičnoj verziji (na nemačkom i na engleskom). Takođe je prikazan snimak plesne etide koju su izveli poljski plesači u prostoru skladišta preduzeća. Savršeno izveden, dinamičan prikaz istakao je moderan pristup preduzeća promociji njegovih rešenja. Sajam je takođe predstavljao odličnu priliku da se prikaže rad tehničkog odeljenja. Naši stručnjaci su prikazali sklapanje izabranih elemenata System KAN-therm, posvećujući posebnu pažnju snazi novog System KAN-therm ultraLINE. „Spoj novog sistema je bio pod izuzetno visokim pritiskom od 99 bara, koji se obično ne koristi u stvarnosti“, objašnjava gospodin Mariusz Choroszucha. „Zahvaljujući prezentacji u specijalnom akvarijumu, mogli smo da pokažemo da veze (spojevi) u novom sistemu mogu da izdrže izuzetno visok pritisak, čak i kada se se cevi polome – njihova veza sa spojnim delovima je i dalje izdržljiv. Želeli bismo da se zahvalimo svim posetiocima štanda firme KAN-therm na sajmu ISH 2019 u Frankfurtu na poseti i pozivamo ih da nas posete i na drugim događajima ovog tipa.

Vidimo se na sajmu SEEBBE u aprilu!

Pogledajte našu foto galeriju...