KAN-therm: Posetite KAN na sajmu građevinarstva SEEBBE u Srbiji!
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Posetite KAN na sajmu građevinarstva SEEBBE u Srbiji!

U aprilu ćete imati još jednu šansu da upoznate naše stručnjake tokom sajmova. Ovog puta u Srbiji! Od 18. do 21. aprila KAN-therm će predstaviti svoju ponudu na

Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu (SEEBBE 2018). Međunarodni sajam građevinarstva je najvažniji specijalizovani događaj u ovoj grani u regionu Jugoistočne Evrope. Okuplja vodeće kompanije iz svih sektora građevinske industrije, iz regiona - Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Makedonija i međunarodne iz Austrije, Bugarske, Češke, Italije, Kine, Mađarske, Nemačke, Poljske, Rumunije, Rusije, Turske.
 
Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE 2018 posvećen je izgradnji i održavanju objekata, projektovanju, hidroelektranama, građevinarstvu i niskogradnji, opremanju objekata, građevinskim materijalima, uređaja i opreme, mašinama, rekonstrukcije i restauracije, adaptacija, opremanje enterijera, zanatima, informatičkim tehnologijama i upravljanje projektima.
 
 
Tokom Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE 2017, više od 550 izlagača iz 30 zemalja pokazalo je inovacije i tehnološka dostignuća koje je videlo preko 36 000 posetilaca. Pogledajte video da vidite kako je to izgledalo: