KAN-therm: KAN Truck Training Center – Mobilni edukativni centar kreće na evropsku turneju!
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.

 

KAN Truck Training Center – Mobilni edukativni centar kreće na evropsku turneju!

 

Ogromno interesovanje koje je izazvalo naš Mobilni edukativni centar inspirisalo nas je da proširimo ovaj projekat i povećamo broj korisnika. Uskoro krećemo na slično posebno putovanje u Evropu specijalnim vozilom napravljenim u tu svrhu, koje smo nazvali KAN Truck Training Center. Ovde će naši stručnjaci podeliti svoje znanje i iskustva sa posetiocima i prikazaće im Kan-Therm sisteme. Kako će zapravo funkcionisati ova inicijativa za evropsku edukaciju?

Novo vozilo za edukaciju i nepromenljiva osnovna ideja

Osnovno načelo kompanije se ne menja - i dalje nastavljamo da gradimo odnose sa kupcima i distributerima naših proizvoda pre svega putem ličnih sastanaka. Naši distributeri svakodnevno rade sa KAN proizvodima, zbog čega je veoma važno da ažuriraju svoje znanje i odgovore na sva eventualna pitanja kojima se susreću tokom svakodnevnog rada.

Na evropsku turneju krećemo već u septembru 2021. godine i planiramo da posetimo između ostalog Mađarsku, Češku, Slovačku, Bugarsku, Rumuniju, Srbiju, Albaniju, Grčku, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Vozilo koje služi kao baza za edukaciju sami smo dizajnirali i izradili, sa posebnim naglaskom na korisnost, funkcionalnost i udobnost za posetioce. Destinacije našeg putovanja odabrali smo na način da bismo dosegli što veći broj partnera i prisustvovali najvažnijim događajima na otvorenom prostoru u građevinskoj industriji.

 

Kako će se odvijati susreti u KAN Truck Training Centru?

Tokom sastanaka graditelji i kupci mogu ne samo da se detaljno upoznaju sa svim KAN proizvodima i sistemima, već i da ih svojeručno isprobaju i instaliraju. Pored toga, predstavnici naše kompanije će pružati informacije o mnogim novitetima i zanimljivostima vezanim za ponudu. Poseban akcenat stavljamo na praktične metode za prenos znanja, pa će posetioci pored učestvovanja na obukama moći da testiraju pritisak u cevima i da provere njihovu toleranciju i izdržljivost. Takođe će biti izuzetno važan element svakog sastanka razmena iskustava i pružanje odgovora na sve tehničke nedoumice i pitanja naših partnera i kupaca.

Pored tehničkih pitanja i tipičnih pitanja o proizvodima biće vremena i za odmor. Sve naše posetioce ćemo ugostiti finom kafom ili čajem, a pored toga će posetioci imati mogućnost da učestvuju u nagradnim takmičenjima i imati na raspolaganju razne tehničke informativne materijale poput kataloga, letaka i brošura.

Redovno ćemo Vas informisati o detaljima putovanja KAN Truck Training Centera - uključujući mesto i vreme održavanja sastanaka - kako putem sopstvenih informativnih kanala (Facebook, web lokacija), tako i putem informativnih kanala naših trgovinskih partnera.

Nadamo se da će zajednički sastanci, znanje i razmena 30-godišnjih iskustava od strane naših profesionalaca KAN proizvoda pomoći u stvaranju bližih odnosa sa našim sadašnjim i budućim partnerima, kao i da će susreti biti izuzetno inspirativni kako za Vas, tako i za nas.
Rado vas očekujemo u KAN Truck Training Centru. Doviđenja i vidimo se uskoro!

Video: