KAN-therm: Multisystem KAN-therm
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Multisystem KAN-therm

Jedan proizvođač, jedna garancija, neograničene mogućnosti

 

Moderno, kompleksno, energetski efikasno, izdržljivo i pouzdano, brzo i jednostavno za montažu uz upotrebu najkvalitetnijih materijala – takve zahteve postavljaju investitori, projektanti i izvođači cevnih sistema.

Neophodnost upotrebe različitih materijala u istoj instalaciji kao i cevi različitih prečnika i priključaka, često primorava ljude koji su zaduženi za izbor i montažu određenog tehničkog rešenja da koriste elemente različitih  proizvođača.

 

System KAN-therm garantuje da su svi gore navedeni zahtevi zadovoljeni i pruža sveobuhvatne tehnologije u okviru ponude za jednog čoveka. Ovaj jedinstveni pristup servisiranju različitih investicija garantuje profesionalna, kompletna i multisistemska tehnička rešenja.

 

Za svakoga nešto profesionalno

 

U ponudi KAN nalaze se proizvodi za izgradnju instalacija grejanja i pijaće vode u privatnim stambenim objektima, stambenim zgradama, javnim objektima, hotelima i pansionima. 

Investitorima nudimo pouzdana rešenja za izgradnju proverenih, tradicionalnih instalacija grejanja, a zahtevnijim klijentima nudimo i isporučujemo inovativne konstrukcije za površinske instalacije kao što su npr zidni paneli za grejanje i hlađenje ili kompletni sistemi podnog grejanja i hlađenja.


Zgrade velike spratnosti, kancelarije i tržni centri, ali i pojedinačne porodične kuće opremljene su hladnim ili tehnološkim toplotnim instalacijama. One obezbeđuju održavanje optimalne mikroklime za korisnike uz održavanje visoke energetske efikasnosti cele instalacije.

Protivpožarne instalacije za gašenje požara su još jedan primer proizvoda koji se nalazi u ponudi System KAN-therm. Ove instalacije se sve više projektuju i ugrađuju  u školskim objektima, vrtićima, višespratnim zgradama i javnim objektima. Ove instalacije garantuju potpunu sigurnost ljudi koji borave u tim objektima, štiteći od nekontrolisanog širenja požara u susedne prostorije.

 

 

Specijalni materijali koji se koriste za izradu nekih rešenja izvođenja instalacija, npr. nerđajući čelik, pružaju velike mogućnosti korišćenja ovih elemenata u tehnološkim instalacijama raznih grana industrije, npr. za snabdevanje proizvodnih linija ili pojedinačnih uređaja. Najbolji primer ove vrste instalacija je komprimovani vazduh koji se koristi, na primer, za brojne pneumatske alate u automobilskim radionicama i radionicama za vulkanizaciju.

 

Ne samo proizvođač

Firma KAN-therm nije samo proizvođač. Iza imena System KAN-therm stoji ceo tim  profesionalaca i specijalista za cevne instalacije. Zahvaljujući svom iskustvu, znanju i, pre svega, nekonvencionalnom pristupu investicionim uslugama, realizuju se i najneobičniji projekti. Takav slučaj je sa instalacijom podnog grejanja na stazi za slonove – ove veličanstvene životinje, za razliku od izgleda, imaju veoma osetljive "noge", zbog čega je bilo veoma važno da im se obezbedi optimalna temperatura peska, na podlozi po kojoj gaze.

 

 

Proizvodi System KAN-therm takođe nalaze primenu i kod preduzetnika koji rade u poljoprivredi. Danas su zgrade koje se koriste za farme pilića opremljene najsavremenijim, energetski efikasnim instalacijama površinskog grejanja. Ovakve moderne konstrukcije instalacija u objektima te namene obezbeđuju visok kvalitet pilića u uzgoju i osiguravaju visoku uštedu proizvoda za pripremu hrane i stočne hrane.

 

 

Inovativni pristup specijalista firme KAN takođe je omogućio značajna poboljšanja u fabrikama za preradu vode. Zahvaljujući prednostima površinskog grejanja, poboljšan je proces isušavanja mulja koji nastaje u tehnologiji prečišćavanja vode u posebnim staklenicima za prečišćavanje.

 

 

Veoma slična tehnologija prethodnoj ovaj put je primenjena za grejanje otvorenih  prostora u sportskim objektima. Grejanje fudbalskog terena obezbeđuje mogućnost njegove bezbedne upotrebe tokom cele godine - čak i u kasnim jesenjim, ranim prolećnim pa čak i u zimskim periodima.

 

 

Podrška za uspeh

Plastične cevi – homogenog sastava ili kompozitne, tankoslojne čelične cevi, spojnice i priključci od plastike, mesinga i čelika, testirani u širokom opsegu primena, različite i pouzdane tehnike spajanja, širok opseg prečnika od 8 mm do 168 mm, mogu se koristiti u standardnim instalacijama za pitku vodu, za sisteme grejanja i hlađenja, kao i specijalizovane industrijske, tehnološke i protivpožarne instalacije, za unutrašnje i spoljne instalacije, za privatne i kolektivne stambene objekte, komunalne usluge, pa čak i za poljoprivredu ...

Tako, u nekoliko kratkih reči možete sažeti višestruku KAN ponudu. Sve ovo pokriva čak i 15-godišnja garancija jednog proizvođača. Bogata ponuda omogućava individualni pristup svakom investitoru i omogućava da se instalacija prilagodi tehničkim i ekonomskim potrebama, a naši stručnjaci vam pomažu u izboru optimalnog rešenja i tehnologije. Saradnja sa KAN-om je profesionalni pristup i neograničene mogućnosti

Pročitajte više