KAN-therm: KAN Truck Training Center – Mobilni edukativni centar ponovo kreće na evropsku turneju!
Main image. Main image. Main image. Main image.

 

KAN Truck Training Center – Mobilni edukativni centar ponovo kreće na evropsku turneju!

 

Ogromno interesovanje za naš mobilni edukativni centar podstakao nas je da proširimo ovaj projekat u cilju povećanja broja korisnika. Uskoro krećemo ponovo na evropsku turneju sa specijalnim vozilom koji je dizajniran posebno u tu svrhu – a to je KAN Training Center. Ovom prilikom naši stručnjaci će podeliti svoja znanja i iskustva sa posetiocima i predstaviti im Kan-therm sisteme. Šta tačno znači ova inicijativa za evropsku edukaciju?

Novo vozilo za edukaciju i nepromenljiva osnovna ideja

Osnovni princip kompanije se ne menja – u budućem nastojimo da se fokusiramo prvenstveno na ostvarivanje ličnih sastanaka sa kupcima i distributerima naših proizvoda, sa ljudima koji svakodnevno rade sa KAN proizvodima. Upravo zbog toga je veoma važno da distributeri ažuriraju svoje znanje i da dobiju odgovore na sva eventualna pitanja kojima se susreću tokom svakodnevnog rada.

Na putu smo već od septembra 2021. godine, a između ostalog posetili smo Mađarsku, Češku, Slovačku, Bugarsku, Rumuniju, Srbiju, Albaniju, Grčku, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Vozilo služi kao baza za edukaciju i dizajnirano je sa posebnim naglaskom na korisnost, funkcionalnost i udobnost za posetioce. Prilikom odabira destinacija naš cilj je bio da dosegnemo što veći broj partnera i da prisustvujemo na najvažnijim događajima građevinske industrije koji se održavaju na otvorenom.

 

Kako će se odvijati susreti u KAN Truck Training Centru?

Tokom sastanaka graditelji i kupci mogu ne samo da se detaljno upoznaju sa svim KAN proizvodima i sistemima, već i da ih svojeručno isprobaju i instaliraju. Pored toga, predstavnici naše kompanije pružaju informacije o svim novitetima i zanimljivostima vezanim za ponudu. Poseban akcenat stavljamo na praktičan prenos znanja, pa će posetioci imati priliku ne samo da učestvuju u edukaciji, već i da testiraju pritisak u cevima i da provere njihovu toleranciju i izdržljivost. Razmena iskustava i davanje odgovora na sve tehničke nedoumice i pitanja naših partnera takođe će predstavljati izuzetno važan element svakog sastanka.

Pored tipičnih pitanja u vezi proizvoda i tehničkih problema biće prilike i za odmor. Rado ćemo ugostiti naše drage posetioce finom kafom ili čajem. Posetioci će imati priliku da učestvuju u raznim nagradnim takmičenjima, ali mogu dobiti i kompilaciju raznih tehničkih materijala kao što su katalozi, flajeri i brošure.

Redovno ćemo Vas informisati o detaljima putovanja KAN Truck Training Centera - uključujući mesto i vreme održavanja sastanaka - kako putem sopstvenih informativnih kanala (Facebook, web lokacija), tako i putem informativnih kanala naših trgovinskih partnera.

Nadamo se da će zajednički susreti, znanje i razmena 30-godišnjih iskustava naših stručnjaka KAN proizvoda doprineti u stvaranju bližih odnosa sa našim sadašnjim i budućim partnerima, koji će pružiti istinsku inspiraciju i motivaciju kako vama, tako i nama!
Rado vas očekujemo u KAN TRuck Training Centru! Vidimo se uskoro!

Video: