KAN-therm: Novi proizvodni pogon KAN pušten u rad!
Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Novi proizvodni pogon KAN pušten u rad!

U petak 25. studenog započela je proizvodnja u novom proizvodnom pogonu KAN u SSSE (Specijalna ekonomska zona grada Suwalki, Poljska). Ostavlja veliki dojam svojom impresivnom golemom površinom i brojnim postrojenjima podvlače veličinu prostorije.  Novi pogon ima 4.250 m2 proizvodne površine.  Treba napomenuti da je to tek I etapa cjelokupnog projekta. U drugoj etapi prosirenja proizvodnog pogona, postrojenje će  biti povećano za dodatnih 6,000 m2, sto ce u konacnici dati ukupnu povrsinu od 10 tisuća metara u SSSE.

 
 
 

Premjestanje proizvodnje zapocelo u Listopadu i zavrseno je bez kasnjenja, tocno na dan kad je bila predvideno ponovno pustanje proizvodnje u rad. Svi ukljuceni u proces ucinili sve u svojoj moci da proizvodnja pokrene na vrijeme. 

 

 

Novi pogon označava bolju organizaciju rada, znatno bolju transparentnost proizvodnih procesa, a što je najvažnije kupovinu novih postrojenja i robotizaciju procesa, a koja se planirala za početak slijedeće godine. Glavni cilj izgradnje novog pogona je povećanje proizvodnoga potencijala tvrtke.  „Ne samo da ćemo povećati proizvodnju nego, što je važnije, i biti fleksibilniji po pitanju novih, nestandardnih narudžbi.  - kaže jedan od koordinatora čitavog poduhvata. 

 

 

U novoj zgradi u ulici  Karpinski u Bialystoku, Poljska, nalazi se:  odjel polietilenskih i polipropilenskih ekstrudiranih cijevi, odjel kompletiranja i pakiranja, odjel proizvodnje plasticnih fitinga kao i skladiste injektiranih odljevaka.  Naravno ovdje su i neophodna podrška proizvodnje, posebno određeno održavanje, odijel kontrole kvalitete i laboratorij.