KAN-therm: Novi razvodni ormari za ugradnju Sustava KAN-therm
Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Novi razvodni ormari za ugradnju Sustava KAN-therm

Najkvalitetniji, suvremeni proizvodni inženjering, estetika i prestiž koji se ne može usporediti s bilo kojim takvim proizvodom - sve to opisuje naše nove razvodne ormare zidnih i ugradbenih ormara Sustava KAN-therm:

  • za razdjelnike kod središnjeg (tradicionalnog s radijatorima) ili podnog grijanja
  • Jednostavni i kompaktni ili prošireni s mogućnošću reguliranja visine i dubine, kao i s mjestom za postavljanje automatskih upravljačkih elemenata.

Ukratko, ovo je ponuda razvodnih ormara Sustava KAN-therm koja predstavlja jednu od najpotrebnijih i najpopularnijih komponenti cjelokupnog sustava grijanja i vodovodnog sustava.

Nude ih mnogi proizvođači, kako veliki i međunarodno poznati tako i manji i lokalni. Čini se da su svi proizvodi ove vrste u smislu dizajna, funkcionalnosti i kvalitete vrlo slični - ali je li to istina? Ispostavilo se da nije, a to jasno dokazuju nove verzije razvodnih ormara Sustava KAN-therm.

 

Nova proizvodna tehnologija i još bolja estetika konačnog proizvoda

Zahvaljujući razvoju i primjeni nove tehnologije za proizvodnju ormara njihova je vanjština, koja je tako važna krajnjem kupcu, bitno promijenjena.

U novoj verziji zidnih i ugradbenih ormara KAN-therm kućište će biti u obliku jedne kompaktne i monolitne konstrukcije. To znači da konačni proizvod nema jasne spojne točke (varove) pojedinih dijelova ormara.

 
     Stari zidni ormar 
Novi zidni ormar
– estetski kut
Stari ugradbeni ormar
Novi ugradbeni ormar – estetski, puni kut
 
 

Profil za montažu raydjelnika na stražnjoj strani ormara koji se koristi za montiranje razdjelnika bit će smješten izravno u kućištu ormara, naime odgovarajućim rezom i profiliranjem.

Ovom izmjenom konačni će proizvod izgledati privlačnije kod točke zavarivanja montažne šine razdjelnika na stražnju stranu ormara.

 

  

 

Stari zidni i ormarići na zidu

Novi zidni i zidni ormarići - kolektivni ulov na stražnjoj strani ormarića
 
 

Nova tehnologija montažne šine razdjelnika i monolitnog dizajna kućišta ormara povećala je estetiku kako prednje strane tako i unutrašnjosti razvodnog ormara i njihove stražnje strane.

 
 
Stražnja strana zidnih ormara (stara inačica i nova verzija)
 
 

Kako bi ugradnja razdjelnika kod obje izvedbe ormara (nagradbene i ugradbene) bila što jednostavnija, duljina montažne šine je učinjena jedinstvenom. Svaka gornja montažna šina  bit će produžen, tako da duljina bočnog ruba sa strane ormara iznosi oko 18 mm za ugradbene ormare i oko 47 mm za nadgradbene ormare.

 

Jednostavno sastavljanje i estetski pokrov kod nadgradbenih ormara

 
 
               
 

Pokrov je nezamjenjiva komponenta nadgradbenog ormara. Omogućuje vam povezivanje cijevi na razdjelnik koji je namješten u ormaru.

Kod starijih je verzija nadgrdbenih ormara pokrov bio pričvršćen na ormar.

Kod novog dizajna postoji poseban utor (u unutarnjem dijelu pokrova) koji omogućuje da se pokrov na kućište ormara namjesti na vizualno lijep način.

Na taj je način eliminiran nimalo estetski učinak postavljanja pokrova s vijcima.

 
 
 

U nastavku možete pronaći primjer cjelovitog ormara prije i poslije izvedbe namještanja donje maske.

 
 
 
 

Jedini instalacijski ormarići dostupni na tržištu s zaštitom premaza

 
 

Sve obojene površine kod nadgradbenih i ugradbenih ormara Sustava KAN-therm bit će dodatno pokrivene tankom folijom. Takva završna izvedba ormara zaštitit će ih tijekom gradnje i montaže od mogućih oštećenja premaza boje ili nepopravljivih onečišćenja.    

Po završetku svih radova zaštitnu je foliju potrebno ukloniti sa svih strana, nakon čega će se pokazati nova, neoštećena i čista površina.

 
 
 

Elegantno i diskretno označavanje ormara predstavlja prestiž proizvoda koji koristite


Svi ormari Sustava KAN-therm označeni su diskretnim logotipom u gornjem desnom kutu vrata ormara koji je izrađen tehnikama laserskog označavanja.

Sustav KAN-therm jamči proizvod vrhunske kvalitete koji je napravljen najsuvremenijim proizvodnim tehnologijama.

Logotip na vratima ormara usmjerit će pozornost naših kupaca na ovo prestižno rješenje investicije.