KAN-therm: Posetite KAN-therm u Srbiji!
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Posetite KAN-therm u Srbiji!


System KAN-therm ne propušta priliku da bude prisutan na Međunarodnom kongresu i izložbi HVAC&R (Klimatizacija, grejanje i hlađenje), jednim od najpopularnijih događaja u Srbiji koji ove godine slavi 50. godišnjicu postojanja. Posetite naše stručnjake na štandu br.43!

Kongres KGH u Beogradu jedan je od najznačajnijih izložbi HVAC industrije u južnoj Evropi. Ovaj događaj služi kao izvanredna platforma profesionalnoj zajednici dizajnera, izvođača i proizvođača za razmenu znanja i iskustava u HVAC industriji. Izlagači će prikazati različite oblasti građevinske industrije, a ključni stručnjaci će podeliti svoje znanje o tehnologijama modernih sistema grejanja i hlađenja, solarnoj i geotermalnoj energiji (OIE), digitalizaciji u građevinskoj industriji (pametne zgrade), kao i mnogim drugim privlačnim temama.

System KAN-therm će predstaviti svoje najpopularnije sisteme za ovu regiju: System KAN-therm Press, Inox, Steel i Sprinkler, kao i inovativne instalacije sistema grejanja i hlađenja.

Prisutnost na HVAC sajmu biće izvanredna prilika da posetioci upoznaju najnoviji proizvod KAN Group Systema, System KAN-therm Ultraline.

Očekujemo Vas od 4-6. decembra 2019. na štandu 43!