KAN-therm: Estetika ruku pod ruku sa funkcionalnošću


 

Estetika ruku pod ruku sa funkcionalnošću

Jedinstveno rešenje na tržištu

 
Kompleti rezidencijalnih razdelnika i sabirnika (ZRM – od poljski Zespoł Rozdzielaczi Mieszkaniovich) su gotovi za upotrebu, montažni setovi kolektora za snabdevanje hladnom i toplom vodom za domaćinstvo, kao i grejnim medijumom višeporodičnih kuća.
 
Omogućavaju lako izvođenje mernih mesta za instalacije grejanja, kao i pitke vode u jednom sklopu. Rešenje je inovativno, kompaktno i izuzetno pogodno za upotrebu.
 
Ovo je potpuna novost na tržištu instalacija, patentirana i zakonski zaštićena.
 

Zašto odabrati ZRM?

 
Tržište za izgradnju višeporodičnih kuća ne odlikuje samo sve viši standard za unutrašnju završnu obradu, već i osigurava optimalan iskoristivi prostor za stanare. Pažnja o detaljima ide ruku pod ruku sa obezbeđivanjem odgovarajućih delova za instalaciju, koji će zadovoljiti najviše standarde bezbednosti i funkcionalnosti.
 

Inovacija u instalaciji

 
ZRM su odgovor na potrebu za povećanim stambenim prostorom i garantuju brže, a time i manje finansijski zahtevne radove. Montaža u instalacionim oknima je mnogo efikasnija jer se proizvod isporučuje na gradilište u obliku gotove montažne jedinice. Dakle, realizacija projekta u fazi izgradnje odvija se u kraćem vremenu, što ubrzava puštanje u rad objekta i prodaju stanova. Investicija se isplati ranije nego što je prvobitno planirano.
 

 
 

Koristi za investitore, koristi za stanovnike

 
ZRM-ovi omogućavaju brži završetak, puštanje u rad i prodaju zgrade. Zahvaljujući upotrebi tehnologije koja se duži niz godina nadgleda u laboratorijama kompanije KAN, sistem garantuje rad bez grešaka svih sistema vode i grejanja još mnogo godina.
Kao investitor, zahvaljujući ZRM-ovima, dobijate dragoceno vreme za sklapanje, što znači manje troškove i brže vreme završetka stana, a samim tim i njegove prodaje.
Kao korisnik ćete ceniti estetiku i pouzdanost strukture.
 

Započnite rad još u fazi projekta

 
Da li ste doneli odluku? Počnite sa implementacijom već u fazi projektovanja zgrade. Tada će biti uzet u obzir prikladno smanjen prostor za izvođenje instalacionih vertikala (takozvane "osovine"), čime se optimizuje prostor za ulaganje. Sa ZRM-ovima, možete lako, brzo i precizno povezati delove instalacije za hladnu, toplu vodu i centralno grejanje, sa mogućnošću trenutnog testa curenja.
 
Proizvođač kompleta rezidencijalnih razdelnika i sabirnika (ZRM) je poljska kompanija KAN, koja se već više od 25 godina specijalizovala za proizvodnju vodovodnih i grejnih instalacionih sistema zasnovanih na inovativnim tehnološkim rešenjima. To je garancija udobnosti upotrebe i dugogodišnjeg sigurnog rada. Pouzdanost proizvoda i otpornost na starenje materijala je njihova prepoznatljiva karakteristika, koja je neophodna u modernoj stambenoj izgradnji.
 
Komplet rezidencijalnih razdelnika i sabirnika (ZRM) obezbeđuje veći korisni prostor uz istovremeno povećanje funkcionalnosti sistema za vodu i grejanje u zgradi i skraćivanje vremena njegove instalacije. ZRM-ovi su apsolutna novina na tržištu koja savršeno kombinuje funkcionalnost sa estetikom.
 

Više informacija: