KAN-therm: KAN-therm ventil za baštu koji je otporan na mraz– instalacije koje sigurno funkcionišu godinama
Main image. Main image. Main image. Main image.

 

KAN-therm ventil za baštu koji je otporan na mraz– instalacije koje sigurno funkcionišu godinama

Ovim putem otvaramo sezonu bašte za godinu 2021! A zajedno sa time trebamo da se suprotstavimo i sa problemima koji eventualno nastaju posle zimske sezone. Najgori od ovih jesu skriveni problemi koji mogu da prouzrokuju visoke ekstra troškove. Ventil u bašti koji je protegnut mrazom i voda koja konstatno curi su samo primeri mogućih žalosnih stanja tokom proleća. Cena potrošene vode, dvorište koje pliva, vlažni zidovi i natopljen podrum takođe mogu biti rezultat jednog spoljnog ventila sa greškom, koja nije primećena na vreme. Da li ste i Vi imali slično iskustvo? Najmanje jednom je najverovatnije svaki baštovan koji ima iskustvo preživeo iznenađenje zbog noćnog zamrzivanja. Instalacija u ovom slučaju treba ponovo da se menja. A šta se dešava ako cev pukne u zidu? O tome je bolje da se i ne govori.

Na ovakve i mnoge slične probleme u vezi sa spoljnim instalacijama vode pruža rešenje SYSTEM KAN-therm. Ventil za baštu koji je standardno izgrađen, otporan na mraz od nerđajućeg čelika može da se koristi za zidove koji imaju debljinu 100 i 478 mm. Ali šta se dešava ako je zid još deblji i standardizovan cev koji je priložen za opremu ventila nije dovoljan? Tada se jednostavno mogu koristiti cevovi System KAN-therm Inox-a koji imaju širinu od 22 mm, i odseći ih na odgovarajuću dužinu. U ovom slučaju ne sme se zaboraviti da na jedan kraj ceva treba staviti spoljašnju utičnicu sa zatikom ¾” da bi se ventil lako mogao da se priključi za instalaciju hladne vode. Ventil ima zatik ¾”, te na njega se jednostavno može priključiti cev u bašti. U daljem:

  • Kompaktni dizajn
  • Dužina ceva ventila se može podešavati po potrebi
  • Zahvaljujući integriranog, samozatvarajućeg priključenja koji će kliknuti na mesto, jednostavno je instalirati
  • 100% je otporan na mraz
  • Otporan je na koroziju
  • Poseduje licencu izdatu od strane Državnog higenskog instituta

Nema potrebe više za zamenu! Izaberite provereno rešenje i imajte poverenje u 30 godina iskustva inženjera KAN-a. Sa našim cevom koji je otporan na mraz možete da zaboravite potopljenje i zaključanje instalacija vodozahvata u bašti u zimskom periodu.

Potražite ventil za baštu KAN-therm na našoj mreži za prodaju i kod naših partnera koji su navedeni pod kontaktima.

Isprobajte!