KAN-therm: Prelazimo granice – projektantske i geografske. Izložbeni centar KAN Truck na evropskim putevima!
Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Prelazimo granice – projektantske i geografske. Izložbeni centar KAN Truck na evropskim putevima!

Preko 12 000 kilometara na brojilu, 10 posećenih država i 14 nedelja punih uspešnih obuka, predstavljanja proizvoda i sjajnih sastanaka sa klijentima i distributerima. Ovogodišnja ruta Mobilnog centra za obuke KAN Truck je završena, a mi nestrpljivo čekamo proleće, da bi opet seli „za volan” i podelili naše znanje i iskustvo sa svim posetiocima, kao i da bi predstavili inovativne sisteme KAN-therm.

Jedan pogled na geografsku mapu je bio dovoljan i već smo znali – da će nas ove jeseni KAN-therm kompas odvesti u južnu Evropu. Na našoj ruti bilo je zemalja kao što su Mađarska, Češka, Slovačka, Bugarska, Rumunija, Srbija, Albanija, Grčka, Hrvatska i Bosna i Hercegovina.

Vozilo, koje je nama služilo kao baza za obuke i mobilni centar za izlaganje, sami smo projektovali, obraćajući posebnu pažnju na njegovu funkcionalnost i WOW efekat. Na kraju krajeva, ne krećete svaki dan na put u Kan Truck-u koji u sebi ima najnovija rešenja brenda, izložbenu i test zonu, salon za poslovne sastanke i privatne razgovore uz šoljicu ukusne kafe i grickalice.

Tim našeg mobilnog centra sa zadovoljstvom je pričalo o novitetima i zanimljivim stvarima vezanim za asortiman, ali smo posebno uticali i na praksu! Naši gosti su imali mogućnost da učestvuju u obukama te su mogli lično testirati naša rešenja, proveravajući njihovu izdržljivost, funkcionalnost i trajnost. Ključni deo svakog sastanka bila je razmena iskustava i odgovaranje na sve tehničke nedoumice i pitanja naših partnera i klijenata. Rezultat? Odlična profesionalna avantura i sjajna prilika za integraciju sa specijalistima za instalacione sisteme iz južne Evrope.

Ne usporavamo i sa prvim prolećnim suncem opet otvaramo našu mapu i krećemo na put! Gde ćete sresti naš Kan Truck? To ćete saznati uskoro!

Vidimo se!