KAN-therm: Estetika ruku pod ruku sa funkcionalnošću
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Estetika ruku pod ruku sa funkcionalnošću

Jedinstveno rešenje na tržištu

 
Kompleti rezidencijalnih razdelnika i sabirnika (ZRM – od poljski Zespoł Rozdzielaczi Mieszkaniovich) su gotovi za upotrebu, montažni setovi kolektora za snabdevanje hladnom i toplom vodom za domaćinstvo, kao i grejnim medijumom višeporodičnih kuća.
 
Omogućavaju lako izvođenje mernih mesta za instalacije grejanja, kao i pitke vode u jednom sklopu. Rešenje je inovativno, kompaktno i izuzetno pogodno za upotrebu.
 
Ovo je potpuna novost na tržištu instalacija, patentirana i zakonski zaštićena.
 

Zašto odabrati ZRM?

 
Tržište za izgradnju višeporodičnih kuća ne odlikuje samo sve viši standard za unutrašnju završnu obradu, već i osigurava optimalan iskoristivi prostor za stanare. Pažnja o detaljima ide ruku pod ruku sa obezbeđivanjem odgovarajućih delova za instalaciju, koji će zadovoljiti najviše standarde bezbednosti i funkcionalnosti.
 

Inovacija u instalaciji

 
ZRM su odgovor na potrebu za povećanim stambenim prostorom i garantuju brže, a time i manje finansijski zahtevne radove. Montaža u instalacionim oknima je mnogo efikasnija jer se proizvod isporučuje na gradilište u obliku gotove montažne jedinice. Dakle, realizacija projekta u fazi izgradnje odvija se u kraćem vremenu, što ubrzava puštanje u rad objekta i prodaju stanova. Investicija se isplati ranije nego što je prvobitno planirano.
 

 
 

Koristi za investitore, koristi za stanovnike

 
ZRM-ovi omogućavaju brži završetak, puštanje u rad i prodaju zgrade. Zahvaljujući upotrebi tehnologije koja se duži niz godina nadgleda u laboratorijama kompanije KAN, sistem garantuje rad bez grešaka svih sistema vode i grejanja još mnogo godina.
Kao investitor, zahvaljujući ZRM-ovima, dobijate dragoceno vreme za sklapanje, što znači manje troškove i brže vreme završetka stana, a samim tim i njegove prodaje.
Kao korisnik ćete ceniti estetiku i pouzdanost strukture.
 

Započnite rad još u fazi projekta

 
Da li ste doneli odluku? Počnite sa implementacijom već u fazi projektovanja zgrade. Tada će biti uzet u obzir prikladno smanjen prostor za izvođenje instalacionih vertikala (takozvane "osovine"), čime se optimizuje prostor za ulaganje. Sa ZRM-ovima, možete lako, brzo i precizno povezati delove instalacije za hladnu, toplu vodu i centralno grejanje, sa mogućnošću trenutnog testa curenja.
 
Proizvođač kompleta rezidencijalnih razdelnika i sabirnika (ZRM) je poljska kompanija KAN, koja se već više od 25 godina specijalizovala za proizvodnju vodovodnih i grejnih instalacionih sistema zasnovanih na inovativnim tehnološkim rešenjima. To je garancija udobnosti upotrebe i dugogodišnjeg sigurnog rada. Pouzdanost proizvoda i otpornost na starenje materijala je njihova prepoznatljiva karakteristika, koja je neophodna u modernoj stambenoj izgradnji.
 
Komplet rezidencijalnih razdelnika i sabirnika (ZRM) obezbeđuje veći korisni prostor uz istovremeno povećanje funkcionalnosti sistema za vodu i grejanje u zgradi i skraćivanje vremena njegove instalacije. ZRM-ovi su apsolutna novina na tržištu koja savršeno kombinuje funkcionalnost sa estetikom.
 

Više informacija: